Anasayfa / Haberler / Atabey Belediyesi’nden Toplu Konut Hamlesi

Atabey Belediyesi’nden Toplu Konut Hamlesi

Atabey Belediyesi, hem ilçe sakinleri hem de Ispartalılar için toplu konut projesi geliştirdi. Toplu Konut İdaresi ile birlikte ilçeye 250’ye yakın konut kazandırmak isteyen Atabey Belediyesi, ilçenin Isparta’ya yakın olması nedeniyle Ispartalılardan da talep bekliyor.

Temiz havası, şehir merkezine yakınlığı ile hem emekliler için hem çalışanlar için en iyi alternatif olan Atabey-Isparta arası ulaşım tamamı BSK asfalt ile kaplı bölünmüş yol sayesinde 15 dakika gibi bir sürede sağlanmaktadır. Yeni Şehir Hastanesine ulaşmak için sadece 1 trafik lambasında bekleyerek ilçe merkezinden hastaneye gidebilirsiniz. Bunu kendi aracınızla yapabileceğiniz gibi Isparta’dan Atabey’e gece 24:00’e kadar belediyemiz otobüsü ile ulaşmanız mümkün.