Anasayfa / Haberler / Isparta Valisi İlçemizi Ziyaret Etti

Isparta Valisi İlçemizi Ziyaret Etti

Isparta Valisi Sayın Vahdettin Özkan, İlçe toplantıları kapsamında geçtiğimiz günlerde Atabey’de meydana gelen aşırı yağışlar ile ilgili zarar gören yerlerde incelemelerde bulunarak DSİ’nin çalışmalarını yerinde gördü.

İlk olarak İlçe Kaymakamı ve daire müdürlerinin de katılımı ile İlçe istişare toplantısı gerçekleştiren Sayın Vali Özkan Tarım İl Müdürlüğü yetkililerinden geçtiğimiz günlerde meydana gelen zirai don olayı ile ilgili bilgi alırken, Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy’dan ise aşırı yağışlar sonucu ilçede oluşan alt yapı tahribatıyla ilgili bilgi aldı.

İlçede vatandaşların geçim kaynağının ağırlıklı olarak meyvecilik olduğunu söyleyen Vali Özkan aşırı yağışlar ve don olayı ile ilgili Bakanlıkların yoğun bir çalışma sürdürdüğünü söyledi.

Sayın Vali Özkan ardından ilçe protokolü ve DSİ yetkilileri ile birlikte ilk olarak aşırı yağışlar nedeniyle alt yapının zarar gördüğü köprü ve diğer yerlerde incelemelerde bulunarak bilgi aldı.